Mahdollisuus pelastaa

Mahdollisuus pelastaa

Todellinen syy siihen, miksi tämä artikkeli sai vauhtia oli tekijän keskustelu pelastamisesta. He hylkäävät pelastuskorvauksen vähemmän tehokkaina kuin työskentelemään kauemmin, mutta en ole varma, että olen samaa mieltä.

Miksi tekijät lopettavat tallentamisen? Heidän tutkimuksestaan käy ilmi, että henkilö voi odottaa eläkkeelle siirtymisen elpymisen kasvavan jokaisesta kuolemasta yhden prosenttiyksikön säästöön yli kolmenkymmenen vuoden ajan, ja todellinen tuotto on 0%. Sama korotus voidaan saavuttaa työskentelemällä vielä 3,3 kuukautta ennen eläkeikää.

Mutta mitä jos sen sijaan että 0% todellinen tuotto vippi heti, oletamme reaalituottoa 7% (mikä on lähellä pitkän aikavälin tuotto osakkeista)? Sen jälkeen johtaa jokainen prosenttiyksikön nousu säästöt yli kolmekymmentä vuotta lisäämiseksi elintasoa 4,79% eläkkeelle. Tässä tapauksessa se kestäisi kuusi kuukautta lisätyötä vastaamaan korkeus 1 prosentin säästö.

Luulen, että kirjoittajat ovat liian nopeita säästämään työtä pidempään. He tekevät pieniä, pieniä jakeita. Sen sijaan, että puhumme yhä säästöistä yhden prosenttiyksikön, miksi emme puhu jotain mielekästä, kuten lisäämään säästää luku kymmenen tai kahdenkymmenen prosenttiyksikköä?

Olettaen keskimäärin osakemarkkinatuottojen (eikä 0% tuotto) – jokainen prosenttiyksikön nousu säästöt vastaa kuuden kuukauden ylimääräistä työtä – niin huomaamme, että nostamalla nopeutta kymmenen prosenttiyksikköä yli kolmekymmentä vuotta, se tarkoittaa, että voit mennä pikalainaa eläkkeellä viisi vuotta aikaisemmin. Jos lisäät säästösi 20 prosenttiyksikköä, voitte eläkkeellä kymmenen vuotta aikaisemmin. Tämä on huomattava määrä aikaa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *