PUUKAUPPA

PUUKAUPPA

Puukauppa
A-Metsän kanssa on helppoa ja luontevaa

A-metsän kanssa puukaupan teko on helppoa ja luontevaa. Kuuntelemme sinun toivettasi tulevaisuuden metsästäsi ja arvioimme sen toteutuskelpoisuutta metsäammattilaisen näkökulmasta. Osaamme ottaa huomioon myös toiveet jatkuvasta kasvatuksesta, sekä muista mahdollisista luontoarvoista. Tavoitteemme on tehdä juuri sellainen puukauppa, jonka sinä haluat!

JUHA KANGAS

metsäasiantuntija

Ota yhteyttä
juha.kangas(at)a-metsa.fi
044 235 6318

Leimikon suunnittelu ja puukaupan kilpailutus

On järkevää valita ammattilainen suunnittelemaan puukauppa puolestasi. Teemme puukaupan ”leimauksen” toiveidenne mukaisesti ja pyrimme saamaan siihen parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn. Tarkistamme aina kohteet maastossa, jotta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kilpailutamme leimikon siten, että jokaiselle puutavaralajille pyritään saamaan paras mahdollinen hinta. Jaottelemme leimikon tarpeen vaatiessa osiin, jotta saamme maksimoitua tukin ja kuidun hinnat.

Teemme myös usean metsänomistajan yhteismyyntejä, jolloin pienikin metsätila voi saada hyviä puukauppa tarjouksia. Käymme yhdessä läpi saapuneet puukauppatarjoukset ja sinä lopulta päätät, että toteutetaanko kauppa. Laskutamme palvelusta hakattujen kuutioiden mukaan kiinteällä sovitulla hinnalla.

Tärkein tavoitteemme on valvoa asiakkaamme etua puukaupassa ja tehdä toiveiden mukainen metsä!